maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri


Eilen avattiin joulukalenterin ensimmäinen luukku. Aloitin joulukalenterin etsimisen heti ensimmäisten kalentereiden ilmestyttyä kauppoihin. Koska olen jo monta vuotta pitäytynyt tutussa ja turvallisessa Fazerin suklaakalenterissa, ajattelin tänä vuonna kokeilla jotain uutta. Kriteereinä oli punaisen sävyinen väritys ja (tietenkin) suklaa. Matkalla vastaan tuli jos minkänäköistä kalenteria: Disney-hahmoja, mustaa ja neonvärejä, rokkaavia poroja... Stockmannilla kuolasin useaan otteeseen Lindtin kalentereita, joiden suklaa on taivaallista ja ulkonäkökin ihastuttava. Opiskelijabudjetilla ei kuitenkaan niin vain osteta lähemmäs 30 euron joulukalenteria... Olin jo vaipua epätoivoon, kunnes kotikaupunkini joulukauden avauksessa viimein onnisti. Stockmannille oli tullut Lindtin suklaakalentereita, jotka maksoivat vain noin kympin. Pidemmittä miettimättä suuntasin kassalle.


Olen löytööni enemmän kuin tyytyväinen! Se on punaisen sävyinen, siinä on kaunis kuvitus, suklaa on yhtä herkullista kuin Lindtillä aina ja kaiken lisäksi hinta oli kohtuullinen. Tässä on ehkä hieman vähemmän suklaata kuin muissa Lindtin kalentereissa, mutta onneksi kaapissa on Fazerin joulusuklaalevy ja Maraboun konvehtirasia ;)

Lisäksi katson perinteisesti Kakkosen Joulukalenteria. Ohjelma on ehkä suunnattu vähän nuoremmille, mutta jouluna ei tarvitse olla niin aikuinen. Tonttu Toljanteri tuo ihan lapsuuden joulut mieleen :)

Onko muilla joulukalenterit hankittuna tai itsetehtynä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti