torstai 28. marraskuuta 2013

Joulusisustusta


 Sunnuntaina laitoin kotiin vähän jouluista ilmettä. Toteutus noudatti pitkälti suunnitelmaa, josta kirjoitin jonkin aikaa sitten: paljon valkoista, punaisia yksityiskohtia, tonttuja ja enkeleitä tekstiileissä, kynttilöitä tuikuissa ja lyhdyissä. Ainoastaan kultaisten yksityiskohtien käyttö jäi tänä vuonna jostain syystä. 



Mailegin tonttu pääsi sohvanreunalle istumaan. Haaveilen edelleen toisesta tontusta, niin suloinen tuo on... Sohvalla on myös valkoinen puuvillapeitto paleleville varpaille ja enkelityyny.



Peilin reunuksille laitoin pienet punaiset sydänvalot. Lumihiutaleita askartelin niin paljon Glögikauden Avajaisissa, että niitä on riittänyt talon jokaiseen peiliin ja ikkunaan. Vaatekaapin ovessa on Tigeristä ostamani pehmosydämet.  


Christmas-kirjaimet askartelin monta vuotta sitten. Kirjaimet ovat yksinkertaisia ja ehkä vähän nuhjaantuneita, mutta niistä on jo muodostunut perinne, jota ei tietenkään voi rikkoa... Voisin tänä vuonna yrittää askarrella uudet, vähän tyylikkäämmät tilalle :)



Pöydällä on useampia tuikkuja ja kynttilöitä. Tämän vuoden suosikkini taitaa olla hopea-valkoinen tuikku, jonka ostin muutama viikko sitten. Hyvä ostos! Kynttelikön sain viime vuonna nimipäivälahjaksi Eevan päivänä. Sunnuntaina adventtikynttilät pääsevät käyttöön ja joulukalenterista avataan ensimmäinen luukku. Tästä se joulunodotus vasta alkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti