Kolmannen kerran juuri tänään... Ensimmäisellä kerralla kokeilin jonkun joululehden reseptiä, jossa valmiin taikinan päälle laitettiin päärynää ja homejuustoa vähän niin kuin pitkoksi. Ihan hyvää tuli. Tais siinä olla jotain hilloakin muuten.
Toisen kerran leivoin lapsen koulun myyjäisiin. Tänään tulee sukulaislapselle piparkakkutalo ja vähän pipareita sukulaisille. Sitten vielä leivon omaan kotiinkin jossain vaiheessa. Mutta sitä ei kannata tehdä liian aikaisin, etteivät tule syödyksi ennen joulua!
Oi, päärynä, homejuusto ja pipari ovat täydellinen yhdistelmä! Pitääkin tehdä pitkästä aikaa. Ja totta, piparit tuppaavat katoamaan aika nopeasti leipomisen jälkeen :)
Kolmannen kerran juuri tänään... Ensimmäisellä kerralla kokeilin jonkun joululehden reseptiä, jossa valmiin taikinan päälle laitettiin päärynää ja homejuustoa vähän niin kuin pitkoksi. Ihan hyvää tuli. Tais siinä olla jotain hilloakin muuten.
VastaaPoistaToisen kerran leivoin lapsen koulun myyjäisiin. Tänään tulee sukulaislapselle piparkakkutalo ja vähän pipareita sukulaisille. Sitten vielä leivon omaan kotiinkin jossain vaiheessa. Mutta sitä ei kannata tehdä liian aikaisin, etteivät tule syödyksi ennen joulua!
Oi, päärynä, homejuusto ja pipari ovat täydellinen yhdistelmä! Pitääkin tehdä pitkästä aikaa. Ja totta, piparit tuppaavat katoamaan aika nopeasti leipomisen jälkeen :)
VastaaPoista